Ke 2.9

Elina lähti juoksemaan heti pakattuaan omansa autoon, tarkoitus oli lähteä myöhemmin ja poimia kyytiin. Pakkailtiin rauhassa ja Ville kävi uimassakin.Kiinni se saatiin 7 mailin päästä, kunhan ensin oltiin ostettu vattuja matkalta - puutarhassa kasvatetun makuisia. Melkein oli ehtinyt osavaltion rajan yli.

Mentiin pummilla jollekkin hiekkarannalle keittämään puuroa. Kävivät uimassa ja makasivat pöydällä auringossa, kesti vaikka kuinka kauan.

Saavuttiin Yellowstoneen illalla ja jäätiin Lewis Laken teltta-alueelle. Karhuista ei varoiteltu isommin, ruoatkin sai jättää autoon. Ylellisyyksiä ei ollut kuin ‘vault toilet’, eli huussi isolla betoni säiliöllä ilman kuiviketta, hajut pidettiin kurissa tuuletuksella, joko passiivisella tai aurinkoenergialla toimivalla. Ville päätti nukkua pihalla joten Elina käytti harvinaisen tilaisuutensa hyväkseen ja majoittui autoon. Lopulta Ville kuitenkin tuli telttaan, ensimmäistä kertaa tällä matkalla, jos Yosemitessa absidissa yöpymistä ei lasketa. Päätettiin että ei näytä olevan niin paljoa ihmisiä liikkeellä että tarvitsisi jonottaa, joten tähdättiin herääminen lupatoimiston aukeamiseen.

« Ti 1.9 To 3.9 »