To 27.8

Tänään lähdetään oikeasti. Herätäänkin jo kahdeksalta. Tosin Villen tuliainen jää huoneeseen ja aiheuttaa seikkailua. Ajetaan outlet myymälöille syömään aamupalaa ja shoppailemaan puoleksi tunniksi. Sitten suunnataan kohti Hooverin patoa. Onhan se melko kompleksi, mutta aurinko porottaa ja mittari on taas neljänkymmenen tiennoilla. Jahkataan jatkosuunnitelman kanssa, Flagstaffissa oli tarkoitus olla ylihuomenna, mutta se onnistuisi vain jos menisi turistirysämäisen etelän kautta… Mennään siis pohjoiseen, kohteeksi Zion.

Ruokatauko pidetään Mesquiten kiinalaisessa. Ihan oikea ravintola ensimmäistä kertaa matkan aikana. Hyväähän se on, kiinalaiset melko suoraan kungfu elokuvasta puhetavaltaan… Käydään vielä kaupassa ja jatketaan matkaa.

Matkalla auringon laskiessa pysähdytään kuvaamaan mersua, taas. Perillä löydetään $41 dollarin arvoinen telttapaikka joen rannalta. Vastaanotosta löytyy wlan, siellä sohvallahan sitä aikaa vierähtää sitten sulkemisaikaan asti.

« Ke 26.8 Pe 28.8 »