Ke 26.8

Tämän aamuinen herääminen tapahtuikin vasta vähän ennen kymmentä ja checkoutin ollessa jo yhdeltätoista ei jäänyt paljoa aikaa tvlle tai tietokoneelle, vain noin 45 minuuttia. Toisen huoneen asukkaatkin olivat palautuneet ja hyvissä ajoin liikkeellä. Tavaroiden autoon lastauksen jälkeen hain vielä viimeisen, melkein unohtuneen, melonimme jääkaapista. Liikkuvan kävelytien kaiteella matkaamisen, rahapelikoneen pelaamisen ja muun yleisen kummastuksen aiheuttamisen jälkeen lajinsa viimeinen selviytyjä koki Leathermanin tuoman kohtalonsa Krispy Kreamin pöydällä, suojadonitsin (alue vain asiakkaille) katsellessa vieressä. Käytiin vielä arcadessa pelaamassa tanssipeliä ja vähän rekanlastaus- ja kiihdytyspelejäkin. Kiihdytyspelin sain tyhjennettyä ja lopulta myös kasattua yli tuhat tikettiä. Palkinnoksi valikoitui suoraan televisioon liitettävä Disneyn tanssimatto, Las Vegas tyyny oli turhan karvainen ja ryhmän painostus suuri.

Loppupäivän suunnitelma oli käydä pikaisesti ‘maailman suurimmassa’ lahjatavarakaupassa ja syömässä ennen ajoa Hooverin padolle ja jonnekkin lähemmäs Grand Canyonia. Luonnollisesti päädyimme Stratosphere nimisen korkean tornin reunan yli roikkuviin huvipuistolaitteisiin ja vielä kolmanneksi yöksi Vegasiin, tosin keskemmällä sijaitsevaan Imperial Palace hotelliin. Tällä kertaa huoneen kerrokseen pääsi ilman isompia kävelyitä ja kadullakin oli mielenkiintoista heti oven ulkopuolella. Illalla lähdettiin katsomaan suihkulähteitä mutta löydettiinkin tuli- ja merirosvoshowt. Niillä oli laivat ja upottivatkin toisen niistä, tosin hydrauliikalla. Ville osti pullon jääkylmän veden huutelijalta ja sai todellakin kylmän pullon, umpijäisen sellaisen.

« Ti 25.8 To 27.8 »