Ma 24.8

Ville jätti kaksi melonia pyykkitupaan vietäväksi samalla kun haki eilen pesukoneeseen jääneen tyynynsä. Matkalla nähtiin pirun golf kenttä, maalarintie ja -paletti, kirja kertoo että auringon noustessa ja laskiessa olisi kaunista. Lähdettiin kävelemään pitkin kultaista kanjonia, minun mielenkiinto kuumassa kivivaossa raahustamiseen loppuu kesken, varsinkin kun kohteesta ei oikein ole mitään selvyyttä. Jään varjoon odottelemaan, Grand Canyon saa riittää tämän tyypin paikoista. Käydään vielä katsomassa lisää aavikkoa Dante’s Pointilta. Minut vaihdetaan rattiin ja GPS asetetaan neuvomaan kohti Vegasia.

Pitkän aavikkotaipaleen ja Vegasin esikaupungeissa pujottelun jälkeen päästään vihdoinkin paikallisten suosittelemaan In-n-out Burgeriin syömään. Itse päätuote oli ihan ok, ranskalaiset ei nyt niinkään. Vaihdetaan Ville rattiin ja suunnataan ostamaan lisää muistikortteja. Ensimmäinen yritys, Ultimate Electronicsissa, ei tuota toivottua tulosta, löytyy vain kotiteattereita. Best Buyssa taas on parempi onni, löytyy niitä mitä haettiinkin. DVDt normaalihintaisia, pitää etsiä halpa paikka vielä.

Jatketaan matkaa kohti keskustaa, tarkemmin sanotuna The Strip nimellä kulkevaa keskuskatua ja siellä vaikka Cirkus Cirkus casinoa. Otetaan kaksi huonetta kun se on melkein yhtä halpaa kuin yksi neljälle. Ja ollaan Vegasissakin. Eivät sitten olleet edes päärakennuksessa vaan hienolla nimellä varustetuissa lisärakennuksissa. Ulkokautta piti kävellä, mutta osan matkaa meni sentään liikkuva kävelytie. Illemmalla piti lähteä pesemään Mersusta hiekkamyrskyn jäljet pois. Siinähän sitten kesti kun ei millään löytynyt sopivaa paikkaa. Puhtaalla autolla sitten ajettiin Strippiä edestakaisin yö yhden ruuhkassa ja ihmeteltiin näkymiä. Parkkeerattiin auto hotellille ja lähdettiin vielä tutkimaan menoa jalkaisin, osalla ryhmästä tavoitteena löytää yökerho. Matkalla syötiin suuret hotdogit puoliksi. Ainoa paikka mikä tällä kertaa löydettiin oli Encore, ja sinne sisäänpääseminen maksoi 26e ja kaikki näyttivät pukeutuneen hieman hienommin. Ja kello oli jo kolme muutenkin, joten suunnattiin takaisin hotellille. Siinä viiden pintaan taidettiin mennä nukkumaan.

« Su 23.8 Ti 25.8 »