Toisen Pariisin loppu

Louvre
Louvre

Puistosta jatkaessamme löysimme valtavan risteyksen sekä obeliskin jonka ympärille oltiin rakentamassa jonkinlaista katsomoa. Lisäksi lähistöllä oli odottelemassa rekan peräkärryssä melkoisella hydrauliikalla varustettu, ainakin viisimetrinen King Kong. Käveltiin puistoa pitkin Louvrelle. Oli kiinni tänä tiistaina, mutta eipä 8.50e sisäänpääsystä oikein noin myöhään olisi edes kiinnostanut, koko päivä vähintään että ehtii kunnolla tutkia. Lähdettiin palaamaan hotellille, matkalla ostettiin iltapala ja pari purkkia lisää koukuttavaa mehua.

Ranska-Espanja -peli näyttää olevan menossa, pitää katsoa jaksaisiko mahdollista hulinaa lähteä katsomaan kaupungille, ainakin maalista seurasi selvää riemunhuutoa, eli jossain lähellä lienee kadulla peliä seuraavia ihmisiä.

Ilmeisesti Ranska sitten voitti, vähän vaimeampi suhtautuminen kuin Saksassa, ei liehu lippuja joka paikassa, mutta kyllä näistäkin ääntä lähtee ja autojen torvet soi. Tietenkin meidän sijaintimmekin voi olla vähemmän optimaalinen hulinan bongaukseen kuin edellisessä paikassa, kun nyt vaan kökötetään huoneessa eikä roikuta torin laidalla.

« Pariisin toinen Pariisin kolmas »