23. päivä, pyykkipäivä

Leirintäalueella
Leirintäalueella

Perjantaina ei tehty kovin kummallisia. Aamulla pestiin vaatteet käsin kun pesuaine oli käsinpesuun ja pesukone ois maksanut 4e. Leirintäalueen pesupaikat olivat hyvät, oli pesukoneita, käsinpesuun suunniteltuja altaita, suihkuja ihmisille ja koirille, tiskialtaita astioille ja vielä toimivat tulpat kaikkiin mihin sellaisia tarvittiin. Löytyipä vielä yleinen pakastinkin ja maksullinen hella. Vauvan hoitohuoneen vieressä oli kuivatushuone monoille jossa kulki myös pyykkinaruja. Sinne jätettiin tavarat siinä toivossa että ne nopeasti kuivuisivat, olihan siellä ilmastointikin. Järvessä oli uimapaikan kohdalle laitettu ponttoonilautta, tosin se oli vähän liian matalalla, varpaat ylsivät pohjaan, joten ei paljoa uskaltanut hyppiä. Vesi kuitenkin oli kirkasta ja pikkukaloja oli pohjassa siellä täällä.

Uinnin jälkeisen lepäämisen jälkeen vihdoinkin jaksoimme lähteä kauppaan. Tällä kertaa ei ollutkaan kokis niin halpaa, alennuksen olisi saanut vain ostamalla kuusi pulloa kerralla, eli 15 litraa, vähän liikaa yhdelle illalle. Ostettiin sitten normaali 1.5l vanilla cola ja iso 2.5l sprite. Takaisin tullessa ne vieläkin kaatoivat puita nosturista roikkuvasta korista käsin jyrkästä rinteestä talon päältä, jo toista päivää tukkivat koko tien. Eilen kun nosturia vasta koottiin roikkui talon yllä tuulen kaatamia puita puolisen kymmentä.

Leirintäalueella laitettiin pullot pakastimeen ja todettiin että pyykit ovat vielä märkiä, ja että tuuletus toimii vain kun valot ovat päällä, ja valot ovat päällä vain kun joku on huoneessa. Otettiin osa ulos kuivumaan, jos ne vaikka kuivuisivat pilvisessä vähän tuulisessa säässä.

Ilta meni lepäillessä ja kohtalaisen aikaisin mentiin nukkumaan kun huomenna olisi check-out yhdeltätoista ja juna lähtisi eteenpäin kahdentoista jälkeen.

« 22. päivä, Zell am See 24. päivä, Berliiniä kohti »