Viininmaistelua

Ensin käytiin Moshin viinitilalla, joka on kuulemma tunnettu siitä ettei viiniä pumpata vaan annetaan valua painovoiman avustuksella paikasta toiseen. Esittelykierrokset olisi pitänyt varata päivää ennen, mutta vinkkasivat että Korbelilla voisi olla ajastettuja moisia. No siellähän oli, varsin mielenkiintoinenkin. Kertoivat pitkän tarinan miten perustaja veljekset olivat melkoisen monivaiheisen ja tapahtumarikkaan elämän jälkeen päätyneet tekemään USAn parasta shampanjaa. Tosin Villen ja minun mielestä mielenkiintoisin asia koko paikassa oli shampanjapullojen täristyskone jonka nykyisen omistajan isä oli kehittänyt.

Lähipubin asiakkaiden vinkin perusteella päädyttiin syömään Garden Grillissä. Kuulemma tekevät itse pihvinsä ja ei oo hormoonilihaa eikä mitään muutakaan epämääräistä. Osasin valikoida taas jotain outoa, kaksi patongin pätkää joissa oli iso kasa lihaa ja sipulia ja yksi siivu juustoa. Ranskalaiset kyllä oli hyviä.

Lähdettiin pujottelemaan pikkuteitä pitkin kohti valtatie ykköstä ja San Franciscoa. Löydettiin ohimennen pieni parakkiposti Camp Meaneristä ja ostettiin se tyhjäksi eurooppaan menevistä merkeistä.

Golden Gate Bridge oli ihan sumussa, oltiin kuulemma kimppakyyti niin ei tarvinnut tietulliakaan maksaa. Ville osti käytetyn järjestelmäkameran (Canon EOS 500D) joltain netistä löytyneeltä aasialaiselta ostarin parkkipaikalla. Yö oltiin melko ränsistyneessä motellissa melko arveluttavalla asuinalueella, mutta maksettiin vain $65, yhteensä.

« Su 16.8 San Franciscon ensimmäinen »