Reedsport - Crater Lake

Herätys seitsemältä, puuron keitto ja teltta pakettiin. Eilen ostetut puuro ja kiisseli olivat vanhentuneita. $50 1.5h yhdeltä kun neljästään vuokrattiin 250cc mönkijät dyyneillä huristeluun. Käytiin niillä katsomassa yhtä Usan korkeimmista dyyneistä.

$17.50 2h yksi sandboard, eli hiekalla laskemiseen tarkoitettu lumilauta, jolla laskettiin John Delienbackin puistossa. Syötiin Reedsportissa paikallisessa ravintolassa. Matkalla Crater Lakelle oli ilmoituksia metsäpalosta ja haisi savu muttei näkynyt mitään tulta, vaan hienoja koskia ja 25 mailia pitkän koskenlaskureitin ohjeet. Yritettiin päästä kaapeliradalla yli vaan olisi tarvinnut voimapihdit. Lakella autosta ulos astuessa lämpötila olikin yllättäen tippunut alle 10 asteen ja aurinko laskemassa. Parin nopean kuvan jälkeen alettiin etsiä yöpaikkaa. Kalliin kraaterinreunushotellin ihmettelyn jälkeen laskeuduttiin hieman alemmas leirintäalueelle. Koska sekä teltta-alue että motelli olivat täynnä meidät neuvottiin kohti Fort Klamathia. ~25km jälkeen löytyi 16e hengeltä maksava Aspen Inn herttaisella respamummolla varustettuna.

« Menomatka Crater Lake »