Dungeon ja muu viihde

Jubilee tubelinja oli sitten kiinni joten emme olleetkaan London Dungeonilla heti aamusta. Sateisen tunnin kävelyn ja bussimatkailun jälkeen pääsimme jonottamaan. Aamulla bagelin oston yhteydessä (kuva) saadut kaksi yhden hinnalla alennusliput säästivät yhteensä 27 puntaa, melko tyyris paikka siis.

Dungeon on jonkinlainen sekoitus kummitusjunaa ja näyttelijöiden esityksiä. Ihan viihdyttävä, mukana seikkailee Jack the Ripperiä ja Sweeney Toddia ja kertoo Lontoon palosta ja yrittää säikäyttää vähän joka välissä. Pienissä ryhmissä kierretään reitti ja näyttelijät poimii yleisön joukosta ihmisiä mukaan tarinaan. Hiltusen epäiltiin sairastuneen ruttoon ja yrittäneen parantaa sitä erään koulukunnan oppien mukaan, eli kylpemällä omassa virtsassaan. Haistelemalla pääsivät tähän lopputulokseen siis. Tommi taas kutsuttiin tuomarin eteen ja kysyttiin että kuka on ja mistä. Noh, koko ryhmä tuomittiin hirtettäviksi suomalaisten kanssa juonimisen johdosta. Oli siellä myös veneajelu ja lopussa kameralla varustettu vapaapudotuslaite. Melkoisia ilmeitä mutta 8 puntaa kuvasta on silti liikaa.

Käveltiin London Bridgen yli ja syötiin SubWayssä. Ostettiin liput Hancock elokuvaan ja sen alkua odotellessa käytiin voittamassa muutama sata tickettiä eilisestä pelihallista. Elokuvan jälkeen ostettiin liput We Will Rock You -musikaaliin keskiviikoksi.

Italialainen oli huoneessa ennen kuin lähdettiin iltapalaa laittamaan, mutta sen jälkeen tuota ei ole näkynyt…

Sää on ollut melko heikko, kuuroja välistä, muuten harmaata, pitkä paita / takki päällä koko ajan.

« Sateenvarjoakin tuli käytettyä Löytöretkeilyä kirjakauppoihin »