Sateenvarjoakin tuli käytettyä

Yöllä ranskalaisen herätyskello teki laneiltakin tuttua ‘soi minuutti, torku viisi, uudestaan’ -temppua jokun kierroksen. Ne vastasimme siihen kuten aina, katsomalla unisena omaa puhelinta ja jatkamalla unia turhautuneena.

Aamupala, joka sisältyi huoneen hintaan, oli se perinteinen paahtoleipineen ja marmeladeineen. Science Museum oli ihan mielenkiintoinen. Ensin ratkaistiin kaikenlaisia jänskiä tieteellisiä ja opettavaisia jutskia ja sitten käytiin katsomassa esitys räjähteistä muiden alle 10v lapsukaisten kanssa.

KFCn kanasanko
KFCn kanasanko

KFCn kanasanko oli täyttävä ja Hyde Parkissa ois ollu O2 operaattorin festarit, mutta ne maksoi joten mentiin kiertämään kauppoja Oxford Streetille. Tuntuu olevan alennusmyynnit menossa.

Trocadero nimisessä ostoskeskuksessa on iso pelihalli nimeltään Funland. Vaarallinen paikka, sieltä ei pääse pois vaikka kuinka tiputtelisi pikkukiviä tai vetäisi lankaa perässään, paitsi tietenkin juoksemalla rullaportaat väärään suuntaan alas. Lopulta puolentunnin etsiskelyn ja kolmien sisääntulevien portaiden löytämisen jälkeen pelastuimme. Käydään myöhemmin pelaamassa siellä sitten kunnolla.

Hostellilla jatkui Lost In Translationin brittiversio (halvemmat lavasteet, tuntemattomat näyttelijät ja itseään toistava, vaikeasti seurattava dialogi). Ranskalainen on lähtemässä hostellista White Castleen, ja italialainen halusi tietää jotain tämän projektin aikataulusta. Hiltunen käsitti että puhe oli vuokra-asunnon takuumaksusta, minusta taas muuttoajasta ja edellisen työsuhteen tilasta. Tiedä noista nyt sitten. Niin ja italialainen saa mainosti saavansa huomenna kun vaimo tulee, onneksi aikoi ottaa oman huoneen siksi aikaa.

« Roommates Dungeon ja muu viihde »