Harmillinen takaisku

Tukholmaan saapuminen
Tukholmaan saapuminen

Laivamatka oli harvinaisen tylsä. Pelattiin huimalla eurolla pelikoneita ja päästiin 10e voitolle. Onneksi oli livebändi, taikuri ja akrobaatti esiintymässä.

Bändi laivalla
Bändi laivalla

Yllättävän taitavia olivat kaikki. Niin ja muumipeikko ja pikkumyy oli siellä kans, mutta kukaan meistä ei uskaltanut mennä halaamaan kumpaakaan. Onnistuttiin ostaa ristikkolehti sentään, onpahan edes jotain puuhaa tulevaisuudessa.

Harhailua
Harhailua
Kunga slottet
Kunga slottet

Laivalta käveltiin Tukholman keskustaan, reilu kolme kilometriä + harh… krhm, nähtävyyksien katselut. Aikaa jäi reilu tunti etsiä eväitä myyvä paikka, löydettiin 7-11, tuotevalikoima vaikutti vähän Esso miinus autojutut -tyyppiseltä. Elektroni toimi loistavasti ja saatiin leipää ja banaaneja plus juomaa. Samalla hoksattiin että päästään maistelemaan vaikka millaisia limppareita matkan varrella, tällä kertaa mukaan tarttui 0,5 cocacola lime, vähän spriten ja kokiksen sekoituksen makuista, yllättäen.

Nyt istutaan junassa matkalla Lundiin, harmi vaan ettei ole paikkalippuja, ja selvisi sellainenkin asia että juna on täynnä Roskildeen menijöitä. Onneksi käytävän laidalla on lisäistuimia, näillä vaan ei ole mitään mahdollisuutta nukkua. Saas nähdä mitä keksitään, aikaa kun on kuitenkin kahdeksan tuntia. Pitänee sijoittaa rinkat hyvään paikkaan ja arpoa penkki joka pysyy tyhjänä mahdollisimman pitkään.

Huomisen ohjelmassa siis herätys 6.00 Lundissa, junan vaihto ja lautan etsiminen Tanskaan. Siitä sitten varmaan kohti Saksaa ja Hampuria. Riippuu vähän junista ja MM-kisoista että miten suunnitelma onnistuu ja miten Hampurissa toimitaan.

« 1. päivä, laivalla Junailua Ruotsissa »