Fern Canyon

Aamulla lähdettiin melko nopeaan liikkeelle vaikkei näkynyt vihaisia maanomistajia haulikon kanssa, eikä puistonvartijoitakaan. 6:45 oltiin jo ajamassa eteenpäin. Kaupat luonnollisesti olivat jo auki, matkaan tarttui valtava täytetty leipä (leikattiin neljään osaan), dinosauruksen munia (luumun ja aprikoosin risteytys), vanilla kolaa ja pussillinen salty water taffeeta (ihan normaalin toffeen oloisia).

Päivä vietettiin katsellen Redwood National Forestin eri kohteita. Ensimmäinen oli soratie joka mutkitteli punapuiden välissä. Niin ja jotain polkuakin käytiin vähän matkaa katsomassa. Seuraava kohde oli ranta, jolle tällä kertaa oli 2.1 mailia matkaa ja 1000 jalkaa korkeutta. Ajeltiin yhden puunkin läpi ennen kuin käytiin katsomassa Jurasic Park 2:ssa näkynyttä Fern Canyon nimistä kanjonia.

Yöksi päädyttiin telttaan Big Lagoonin leirintäalueelle rannikolle jonnekin Orichin likelle. Katseltiin vielä auringonlasku nuotion ja rannan kera, syötiin liikaa makkaraa, kun kerrankin löytyi kunnollista.

« Crater Lake Su 16.8 »