Vielä lisää Camdenia ja pelihallia

Aamu meni pitkäksi taas, syötiin omia leipiä ja lähdettiin roolipelikauppa Orcs Nestiä kohti. Kummempia ei löydetty joten lähdettiin katsomaan mitä halpoja elokuvia on näkyvissä. Löydettiin mieleinen, odottamista oli luvassa viisi tuntia. Käytiin pelihallissa josta löytyi kone josta voittaa karkkia! Jackpot oli karkkirasia joka voitettiin melko helposti.

Alkoi olla nälkä joten suunnistettiin vähän halvemmille alueille bussilla. Päädyttiin taas Camdemiin jotain sekalaista kiinalaista mussuttamaan. Löytyi vielä tpaitakin. Ennen elokuvaa käytiin itämaisesta kaupasta outoja juomia, omena- sekä persikka jääteitä sekä jotain outoa mehua.

Elokuva oli nimeltään Bank Job ja ihan mielenkiintoinen. Pohjautui 70-luvulla Lontoossa tapahtuneeseen pankkiryöstöön jonka poliisitutkinta oli vähän hämärä. Mukana vilisi tuttuja paikkoja, lähinnä tube asemia minkä kautta on matkusteltu lähipäivinä.

Trocaderossa pelaamassa
Trocaderossa pelaamassa

Elokuvan jälkeen mentiin takaisin pelihalliin vaihtamaan voitetut tiketit palkinnoiksi. No mitään kunnollista ei oikein löytynyt, vedenkeittimen lisäksi (vaikea saada Suomeen) vain hirveästi erilaisia pehmoleluja eikä kukaan tunnustanut haluavansa moista. Niinpä pelailtiin vähän lisää ja päästiin vatkaimeen/rikkaimuriin (eri laitteet). Sitten keksittiin että Zippo sytkärin saa 3800 tiketillä ja meiltä puuttuu siitä vaan 1100 kpl… Puolentoista tunnin jälkeen päästiin lunastamaan voittomme sekä kaksi superpalloa. Kello oli jo yli puolen yön joten tube oli kiinni. Käveltiin kevyessä tihkusateessa Trafalgar Squarelle odottamaan yöbussia. Hostellilla oltiin siinä yhden aikaan.

« Majoituskärsimystä