Salossa

Ajelin eilen 640km yksikseni. Yllättävän hyvin vanhalla Toyotalla vielä kuitenkin pääsee, 120 km/h vähän täryytti, mutta ei mitenkään liian pelottavasti. Ilmastoinnin puute ei haitannut, sopivan pilvinen ja viileä ilma, eikä muita hehkumassa vieressä. Keskikulutukseksi tuli 5.75 l/100km, ei mitenkään paha vanhaksi autoksi.

Matkan kohteena siis on Lontoo ja melko laaja kulkuvälinekirjo tuntuu olevan käytössä sinne pääsemiseksi. Seuraava väline on juna joka lähtee 15:30 ja kulkee Turun kautta Tampereelle, josta Ryanairin bussi vie minut lentokentälle.

Lentänyt olen viimeksi ehkä kuutosluokalla enkä silloinkaan omatoimisesti, yllättäen. Nyt siis pitäisi yksin suoriutua Stanstedille asti ja sieltä löytää Tanskasta puolisen tuntia ennen minua saapuneet mansikanpoimijat.

Hostelli ja paluulento on varattuna, muita suunnitelmia minulla ei vielä ainakaan ole, tiedä sitten niistä muista taas. Vois ne museot kiertää ainakin.

Hostelli »