So it begins...

Tässä sitä ollaan ja tästä se lähtee. Juna Kajaanista Tampereelle lähtee vajaan tunnin kuluttua ja matka pääsee alkamaan. Kamat on toivon mukaan kaikilla kasassa eikä mitään unohdu (no varmasti unohtuu, mutta sitä voi murehtia sitten). Tutut ja kaverit on hyvästelty ja kovasti vakuutettu, että noin kuukauden päästä nähdään. Saapa nähdä kuinka käy.

No sitten niitä kuulumisia. Ensimmäinen fumblaus meinasi tulla jo tänään, kun töykeä VR:n virkailija myi yöjunan sijasta lipun 11.45 lähtevään junaan. Siinäpä sitä oltais selitelty, kun konnari ei tikettiä olisikaan hyväksynyt. No onneksi tämä huomattiin ja sain vaihdettua lipun melkein vaivatta. Matkan aikana kohdattavat ongelmat tuskin loppuivat tähän, mutta eiköhän niistä kuitenkin yhtä kunnialla selvitä, eli ei syytä huoleen.

Tästä eteenpäin homma siis etenee siten, että minä (Antti) ja Janne noustaan junaan ja päristellään yön yli Tampereelle. Aamulla Tommi noutaa meidät rautatieasemalta ja keskiviikko oleillaan Tommin luona Tampereella, tehdään viimehetken ostoksia ja jaetaan yhteiset tavarat. Torstai-aamuna noustaan luonnottoman aikaisin, otetaan ensimmäinen bussi Turkuun ja hyvällä tuurilla ehditään laivaankin. Siis Siljalinella Tukholmaan (liputkin saatiin varattua vain 20 minuutin jonotuksella). Tämän enempää en uskalla vielä paljastaa, kun eihän sitä koskaan tiedä kuinka käy.

No nyt on lopetettava tämä ensimmäinen virallinen blogimerkintä ja poistuttava tuonne juna-aseman suuntaan. Lisää kuulumisia pyrimme kirjoittelemaan aina kun mahdollisuus tarjoutuu.

Kohta mennään!!! »